Tervetuloa Koivulan Kartanon kodikkaaseen tunnelmaan!

Majoitu luonnonläheiseen hotelliin hyvien liikenne yhteyksien varrella. Hotellimme sijaitsee järvikaupunki Lohjan kupeessa, vain 60 km Helsingistä ja lentokentältä. Voit aistia kartanon 1500-luvulle asti ulottuvaa historiaa, nykypäivään päivitetyssä hotellissamme. Kun haluat järjestää ikimuistoisen juhlan, tapahtuman tai kokouksen, tarjolla on siihen sopivat monipuoliset tilat ja ruokapalvelu. Kesäisin kahvila kutsuu herkuttelemaan leivoksia ja suolaisia piirakoita.

”Koivulan Kartanon hyvän tunnelman loivat sen ympäristö ja sisustus. Aamiainen oli erinomaisen monipuolinen, croisantitkin rapeita ja juuri sopivan kokoisia! Henkilökunta ystävällistä. Nukuin hyvin, tyynyt ja peitto olivat mukavat.”

Aino, Suomi

Kesäkahvila avoinna joka päivä klo 10.00-18.00

 

Juhlia ja kokousia, kysy lisää!

 

 

 

Koivulan Kartano - Palvelut Hotelli

Hotellissa on tarjolla neljä persoonallista huonetta ja 5 huoneistoa. Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan. Hormajärven rannalla sijaitsevat rantamökki ja -sauna ovat myös varattavissa.

Koivulan Kartano - Palvelut KahvilaKoivulan Kartano - Otsikko Kahvila

Tule nauttimaan kahvia ja leivonnaisia kodikkaaseen kahvilaamme. Voit istahtaa kahvilan sisätilaan tai ulkoterassille. Sielu lepää maalaismaisemassa kahvia juodessa. Herkuttele mehevää päivän pullaa, leivosta ja suolaista piirakkaa.

Koivulan Kartano - Palvelut JuhlatilatKoivulan Kartano - Otsikko Juhlatilat

Kun haluat järjestää ikimuistoisen juhlan tai kokouksen, meillä on siihen tarjolla monipuoliset tilat ja ruokapalvelu. Päärakennuksen alakerrassa sijaitseva juhlasali on mainio juhlien, merkkipäivien ja kokousten pitopaikka.

Koivulan Kartano

Koivulan Kartanon historia monine vaiheineen ulottuu 1500-luvulle. Tiluksen osti valtaneuvos Erik Fleming Karnaisten kylän tilasta vuonna 1540. Kartano kuului 200 vuotta suuraateliselle Flemingin suvulle, jolla oli Siuntionssa Suitian linnakartano. Kartanoa kutsuttiin hoviksi, ennenkuin se sai  nimekseen Koivula 1724. Sittemmin omistaja Berndt Wilhelm Nordberg nimesi kartanon Wilhelmsdaliksi 1830-luvulla. Nordberg rakennutti kustavilaistyylisen keltaisen päärakennuksen 1832.

Mitä löytyy lähistöltä

Koivulan Kartanolta on mukava tehdä päiväretkiä lähiseudulle omalla autolla, pyörällä tai patikoiden. Lohjan kaupunki on viiden kilometrin päässä. Siellä on nähtävyyksiä sekä monipuolisesti palveluja ja kauppoja. Koivulan Kartanon lähellä, 400 m päässä, on ABC -asema, jossa on myös ruokamarket ja herkkukauppa. Urheiluopisto Kisakallio on 4,9 km päässä ja siellä on mahdollisuus retkeillä Karnaistenkorven hienoissa maisemissa.

Koivulan Kartano - Kirpputori