Tervetuloa yöpymään Koivulan Kartanoon. Voit majoittua mukavasti tilavaan hotellihuoneeseen tai huoneistoon.
Kukin huone on persoonallisesti sisustettu yhdistellen vanhaa ja uutta. Koivulan Kartano sopii myös perheille, sillä kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on mukavan parivuoteen lisäksi saatavilla lisävuode tai lisävuoteita. Yhteensä vuodepaikkoja on 30. Kaikissa Koivulan Kartanon majoitustiloissa on vakiona oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen WI-FI.  Hotellihuoneen varanneet voivat käyttää lisäksi yhteiskeittiötä ja -saunaa.

Tulo/lähtö

 • Tuloaika alkaa kello 14.00
 • Lähtöaika on kello 12.00 mennessä
 • Yleistä

 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja huoneistoissa.
 • Monipuolinen aamiainen kuuluu hintaan.
 • Aamiainen

  Koivulan Kartano on Bed&Breakfast -tyyppinen hotelli. Runsas aamiainen kuuluu kaikille majoittujille huoneen hintaan. Aamiaisbuffet tarjotaan päärakennuksen alakerran ruokailutilassa. Ravitsevassa aamiaisessa on vakiona mukana puuroa, mysliä, munia, pekonia, leipää, juustoa, leikkeleitä, vihanneksia ja hedelmiä. Juomina kahvia, teetä ja mehua.

  Aamiainen on tarjolla klo 8.00–10.00.

  Jos tarvitset aikaisemman aamiaisen, ilmoita siitä vastaanottoon saapuessasi.

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Kahden hengen huone

  Kahden hengen huoneet sijaitsevat Koivulan Kartanon päärakennuksen yläkerrassa. Huoneita on neljä. Huoneiden välisessä aulassa sijaitsevat keittiö ja sauna, joita huoneen varanneet voivat käyttää yhdessä.

  Huoneet ovat tilavia, noin 20 neliöisiä ja niissä on mukavan parivuoteen lisäksi lisävuode. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja TV. Aamiainen, sekä lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

  Hinnat:

  Hotellimajoitus kahdelle 100 €
  Lisävuode yli 13-vuotiaat 20 €, 2-13 -vuotiaat 15 €, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi, vauvan sänky 10 € tilattuna huoneeseen.

  Huoneisto aitassa

  Nuku lempeästi punaisen aittarakennuksen suojissa omassa huoneistossa. Pihapiirin 1800-luvun alussa rakennettu aitta on kunnostettu uudiskäyttöön. Aitassa sijaitsevat nykypäivän vaatimuksilla varustetut neljä huoneistoa. Aitan alakerran kaksi huoneistoa sopivat myös liikuntarajoitteisille. Tunnelmalliset, persoonallisesti sisustetut huoneistot ovat noin 40 neliön kokoisia. Niissä on mukavan parivuoteen lisäksi lisävuode. Oma keittiösaareke tuo lisää mukavuutta omatoimiselle matkailijalle. Huoneistossa yöpyjän hintaan kuuluu silti myös Kartanon aamiaisbuffet. Jokaisessa huoneistossa on oma kylpyhuone ja TV.

  Hinnat:

  Huoneisto kahdelle 110 €
  Lisävuode yli 13-vuotiaat 20 €, 2-13 -vuotiaat 15 €, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi, vauvan sänky 10 € tilattuna huoneeseen.

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Rantamökki

  Koivulan Kartanon tiluksilla on majoitustilaa myös Hormajärven rannalta. Rantamökki sijaitsee 600 metrin päässä Kartanon päärakennuksesta. Rantamökin kupeessa on saunamökki, jossa voit nauttia suomalaisesta puulämmitteisestä saunasta ja järvimaisemasta. Uida puhtaassa järvessä ja soudella soutuveneellä. Rantamökki on täysin varusteltu ja mukavuuksiltaan nykypäivää. Rantamökissä on vuodepaikkoja viidelle. Saunamökin tuvassa on lisäksi parivuode.

  Liinavaatteet ja pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Pihalla on kaasugrilli. Jokainen grillaaja jättää grillin puhtaana seuraavalle. Aamiainen kartanon päätalolla ei kuulu hintaan, mutta on tilattavissa erikseen.

  Rantamökki ja saunamökki vuokrataan pääsääntoisesti yhdessä.

  Kysy viikonloppu ja viikkovuokrausta

  Hinnat:
  Rantamökki + saunamökki (5+2 sänkyä)
  Viikkovuokra 800–1000 €, (juhannusviikko 1200 €)
  Viikonloppuvuokra 500 €
  Vuorokausivuokra 300 €