Tervetuloa yöpymään Koivulan Kartanoon. Kukin huone on persoonallisesti sisustettu yhdistellen vanhaa ja uutta. Koivulan Kartano sopii myös perheille, sillä kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on mukavan parivuoteen lisäksi saatavilla lisävuode tai lisävuoteita. Yhteensä vuodepaikkoja on 30. Kaikissa Koivulan Kartanon majoitustiloissa on vakiona oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen WI-FI.  Hotellihuoneen varanneet voivat käyttää lisäksi yhteiskeittiötä ja -saunaa. Aitan huoneistoissa on oma keittonurkkaus.

Tulo/lähtö

 • Tuloaika alkaa kello 14.00
 • Lähtöaika on kello 12.00 mennessä
 • Yleistä

 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja huoneistoissa.
 • Monipuolinen aamiainen kuuluu hintaan.
 • Aamiainen

  Koivulan Kartano on Bed&Breakfast -tyyppinen hotelli. Runsas aamiainen kuuluu kaikille majoittujille huoneen hintaan. Aamiaisbuffet tarjotaan päärakennuksen alakerran ruokailutilassa. Ravitsevassa aamiaisessa on mukana puuroa, mysliä, munia, leipää, juustoa, leikkeleitä, vihanneksia ja hedelmiä. Juomina kahvia, teetä ja mehua.

  Aamiainen on tarjolla klo 8.00–10.00.

  Jos tarvitset aikaisemman aamiaisen, ilmoita siitä vastaanottoon saapuessasi.

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Huoneet päärakennuksessa

  Kartanon päärakennuksen yläkerrassa on neljä huonetta ja aulatilat, joissa on yhteinen keittiö ja sauna.

  Huoneet ovat tilavia, noin 20 neliöisiä ja niissä on mukavan parivuoteen lisäksi lisävuode. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja TV. Aamiainen, sekä lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

  Hinnat:
  Hotellimajoitus kahdelle 110 €
  Lisävuode yli 13-vuotiaat 20 €, 2-13 -vuotiaat 15 €, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi, vauvan sänky 10 € tilattuna huoneeseen.

  Huoneistot aitassa

  Pihapiirin 1800-luvun alussa rakennettu aitta on kunnostettu uudiskäyttöön. Tunnelmalliset, persoonallisesti sisustetut huoneistot ovat noin 40 neliön kokoisia. Niissä on mukavan parivuoteen lisäksi lisävuode. Oma keittonurkkaus tuo lisää mukavuutta omatoimiselle matkailijalle. Huoneistossa yöpyjän hintaan kuuluu myös kartanon aamiaisbuffet. Jokaisessa huoneistossa on oma kylpyhuone ja TV.

  Myös lemmikit ovat tervetulleita aitan huoneistoihin.

  Hinnat:

  Huoneisto kahdelle 120 €
  Lisävuode yli 13-vuotiaat 20 €, 2-13 -vuotiaat 15 €, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi, vauvan sänky 10 € tilattuna huoneeseen.

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Edellinen nuoli
  Seuraava nuoli
  ArrowArrow
  Slider

  Rantamökki

  Rantamökki ja sauna sijaitsevat Hormajärven rannalla 600 metrin päässä Kartanon päärakennuksesta. Mökillä voit nauttia puulämmitteisestä saunasta ja järvimaisemasta, uida puhtaassa järvessä ja soudella soutuveneellä. Mökissä on vuodepaikkoja viidelle ja saunatuvassa on parivuode.

  Liinavaatteet ja pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Pihalla on kaasugrilli. Aamiainen kartanon päätalolla ei kuulu hintaan, mutta on tilattavissa erikseen.

  Vuokraukset ja hintatiedustelut s-postilla tai puhelimitse